Find den rette gulvvægt til dit behov

Find den rette gulvvægt til dit behov

august 25, 2017

Når du skal købe en gulvvægt, er det først og fremmest vigtigt, at du gør op med dig selv, om du skal bruge en vægt, der kan veje en palle eller ej. Der er nemlig forskel på de to. En pallevægt er nemlig lavet specielt til, at der kan stå en palle på den. Den vil derfor ikke nødvendigvis have en plade, hvor du kan lægge ting på, men bare to tænger som du kan sætte pallen ovenpå. Pallevægten kan endda være indbygget i en palleløfter, hvilket også er en rigtig god mulighed for dig. 

En industrivægt kan du placere en lang række forskellige tunge ting på og finde ud af, hvad de vejer – det er lige som konceptet med vægte. Det er en stor plade, hvor du skal løfte tingen op, enten selv eller med en maskine. Som du kan se, er der altså stor forskel på de forskellige former for gulvvægte. 

Et godt sted for dig at finde en gulvvægt, lige meget hvilken slags du leder efter, er hos webshoppen vaegteeksperten.dk. De har et meget stort udvalg, og det vil der for være nemt for dig at finde en, der passer perfekt til din virksomhed. Når du køber vægt hos dem, kan du nemt se, hvor meget den enkelte vægt kan veje, og hvor præcis den er. De fleste gulvvægte kan veje et sted mellem 1,5 tons og 6 tons. Nogle kan dog kun veje 300 kilo. De fleste af vægtene vejer med en præcision på 200 gram, hvilket er fint, når det er så store mængder, der bliver vejet. Det er altså vigtigt, at du er opmærksom på, hvor meget din gulvvægt skal kunne veje, og hvor præcis den skal være. 

Når det er din virksomhed, som du skal købe vægten til, er du selvfølgelig også interesseret i at vide, hvor meget den kommer til at koste. Det er jo også en vigtig faktor i forhold til, hvilken vægt du skal vælge. Når du ser på oversigten over gulvvægtene hos vaegteeksperten.dk, kan du både se, om det er industrivægt eller en pallevægt, hvor meget den maksimalt kan veje, hvor præcis den er, og selvfølgelig hvor meget den koster. Det er dermed en god måde for dig for at danne dig et overblik over, hvilke vægte der vil være relevante for dig, bare ved at se på den side.

Der kan være andre ting, som det også er en god ide, at du tager hensyn til. Det er for eksempel, hvis vægten skal have nogle bestemte mål i forhold til det sted, hvor den skal stå i din virksomhed.