Frisk din bolig op med moderne eller klassiske døre til favorable online-priser

Frisk din bolig op med moderne eller klassiske døre til favorable online-priser

september 1, 2017

Har dit hus flotte døre, så virker det indbydende og præsentabelt, mens slidte og utætte døre til gengæld giver et indtryk af, at du ikke gider at bruge penge på vedligeholdelse. Hoveddøren og de andre yderdøre i dit hus har desuden den praktiske funktion, at de skal kunne tåle at blive åbnet og lukket mange gange om dagen, når du går ind og ud af dem, og så skal de selvfølgelig slutte tæt til, så du ikke ender med at fyre for fuglene.

Stort udvalg af kvalitetsdøre hos Net2Kompagniet

Når du skal vælge en ny hoveddør til dit hus, er der flere overvejelser du bør gøre dig. For det første skal du vælge en dør, som passer til husets arkitektur. Alt efter om du bor i et klassisk bondehus, en funkis-villa eller et parcelhus, så er det vigtigt, at dørens udseende harmonerer med resten af huset for at give det en præsentabel facade. Dernæst kan du med fordel vælge en hoveddør af god kvalitet, som holder i lang tid, og den behøver ikke at være dyr, hvis du handler de rigtige steder. Hos Net2Kompagniet finder du et stort udvalg af døre og vinduer til billige priser, og her kan du helt sikkert finde en hoveddør af god kvalitet, som passer til dit hus. Alle døre i sortimentet er DVV-DVC godkendte, CE-mærkede og 2-Øko-behandlede, som betyder, at de er konstruktionsmæssigt korrekt bygget og lever op til nutidens materialekrav og energikrav.

Nem prisberegner og rigtig god kundeservice

Du kan eksempelvis vælge en smuk klassisk bondehusdør i mahogni med friset fyldning, eller du kan vælge mellem mange flotte hoveddøre og yderdøre til dit moderne eller nybyggede hus, som fås med forskellige typer af glas, så du kan kigge ud og se, hvem der kommer på besøg. Når du handler hos Net2Kompagniet, så kan du nemt beregne prisen for din dør ved hjælp af prisberegneren på hjemmesiden. Du får en rigtig god og personlig kundeservice, hvis du har spørgsmål, og du har mulighed for at bestille døre i specialmål. Du får 10 års garanti på din nye dør, som leveres hurtigt.