Grisport sikkerhedssko hos Ølholm Safety

Grisport sikkerhedssko hos Ølholm Safety

februar 6, 2018

Har du nogensinde haft arbejde som håndværker, arbejdsmand, lagerarbejder eller anden form for ansat inden for industrien, bygge og anlægs branchen eller andre steder, hvor man arbejder manuelt med tungt maskineri, svære løft og håndtering af materialer – så ved du også, hvor vigtigt det er at beskytte sig imod arbejdsskader. De fleste kender til vigtigheden af at bære hjelm på en byggeplads, og at være iført sikkerhedsbriller, når man svejser.

Dertil kommer, at det er yderst hensigtsmæssigt at beskytte tæer og fødder, når man arbejder med maskiner og tunge materialer – får man først sin fod i klemme, eller taber noget tungt nedover den, er der stor risiko for brud på knoglerne i foden. Og dette kan føre til længere tids uarbejdsdygtighed med tilhørende sygemelding, og – i aller værste fald livslang invalidering.

En arbejdsmand, håndværker eller stilladsarbejder er ikke meget værd, hvis vedkommende ikke kan støtte på sin fod. Og udover det, at dette er en sand tragedie for medarbejderen, kan øvrige udgifter også belaste arbejdsgiver i form af sygedagpenge, erstatningskrav osv. Det er nemlig arbejdsgivers ansvar, at det fornødne sikkerhedsudstyr – herunder forsvarlige sikkerhedssko – er stillet til rådighed for medarbejderen.

Køb sikkerhedssko fra Grisport hos Ølholm Safety

Hvis du er i markedet efter lækre, lette og ekstra forstærkede sikkerhedssko til dine medarbejdere, kan du med fordel tjekke Ølholm Safetys udvalg af Grisport sikkerhedssko ud på olholm.dk. Grisport sikkerhedssko er udført i super lækre kvalitetsmaterialer, er ekstremt slidstærke og konstrueret til at kunne holde til mange timers daglig brug. Sikkerhedssko fra den italienske producent Grisport er forsynet med de kendte Vibram såler, og er desuden designet til at støtte foden der, hvor den har allermest brug for det.

Foruden det anderkendte brand Grisport fører Ølholm Safety sikkerhedssko fra Airtox, Brynje, Cofra, Elten, Euro-dan, Heckel, Lavoro, HKSDK, Noknok, Jalas, Puma, Oxypas, Sievi, Safety jogger, Uvex, Terra, Solid Gear, Sixton, Sanita, Sika, Sixton og Terra. Se hele udvalget på olholm.dk