Hvorfor står PUKY øverst på ønskerlisten?

Hvorfor står PUKY øverst på ønskerlisten?

Der er mange grunde til, at en løbecykel fra PUKY ofte står øverst på børns ønskeliste. En PUKY løbecykel har i allerhøjeste grad vundet indpas i de danske børnehjerter. Uanset om det er søndag eftermiddag – eller mandag morgen – Og årsagen er såmænd ganske enkel.

PUKY er løbecykler og løbehjul udviklet og designet til børn. Det tyske mærke PUKY er designet og produceret i Tyskland og er din garanti for kvalitet og sikkerhed. I mere end 60 år har PUKY produceret køretøjer til børn og har gennem årene opbygget en enestående kvalitetsstandard på både design, konstruktion og produktion. Hvert køretøj har et højt sikkerhedsudstyrs niveau, der er kontrolleret af uafhængige testinstitutter.

Sortimenter omfatter både løbecykler, cykler og løbehjul, som alle er designet til at træne og fastholde børns evne til balance, koordination og koncentration. Her er tale om kvalitetsprodukter med lang levetid, som er skabt at blive brugt, og som kan udfordre og opfordre børn til aktiv leg og masser af bevægelse.

Der findes et væld af modeller, så dine børn allerede kan starte legen på sin første PUKY cykel fra 1-års alderen.

PUKY er et mærke med tradition der gennem generationer er blevet købt med stor overbevisning, fordi både store og små kunder føler sig forstået.