Partytelte fra Zederkof - til byfest, marked eller koncert

Partytelte fra Zederkof – til byfest, marked eller koncert

august 30, 2017

Hvis du er arrangør af festivaler, byfester, torve dage, markeder og lignende, kender du behovet for et solidt og robust partytelt. Du er også udmærket klar over, at man ikke kan nøjes med de pavillon lignende telte, som udlejes til private – de er simpelt hen ikke modstands dygtige nok over for vind og vejr, og har sjældent kapacitet til at rumme store menneske mængder i det omfang, du har brug for. Et professionelt partytelt bør både være nemt at sætte op, godt udluftet, slutte tæt mod blæst og regn og i det hele taget skabe tryghed hos gæsterne. Så hvis du står i spidsen for et stort arrangement, som afvikles på et udendørs areal, og har brug for overdækning, bør du vælge et partytelt specielt designet til professionelt brug.

Zederkof er en virksomhed, som er specialiseret i levering af møbler, interiør, service, afskærmning, isenkram og elektronik til hotel- og restaurations branchen. Hos Zederkof finder du alt, hvad du har brug for, hvis du er indehaver eller bestyrer af en café eller restaurant, et større hotel eller måske en offentlig institution med tilhørende storkøkken og kantine lokaler. Zederkof leverer også materiel til restaurationer med udeservering – det kunne for eksempel være parasoller, varmelamper, terrasse varmere eller markiser – samt tryksager så som menukort og løsøre som for eksempel duge, dækkeservietter og engangs bestik og –service.

Hos Zederkof finder du også større artikler, her under partytelte i høj kvalitet, designet til professionelt brug. Partytelte fra Zederkof fås i mange forskellige varianter, udformninger og størrelser – du kan selv sammensætte dit partytelt efter ønske of behov, da systemet består af moduler, som kan sættes sammen på kryds og tværs. Du kan for eksempel vælge telt-side med ”staldvinduer” eller et panorama vindue, som fylder hele siden. Zederkofs Z-Tents teltdug er produceret af det bedste, europæiske højkvalitets-pvc med inderdug udført i Lowick vævning, som minimerer risikoen for mug og skimmelsvamp. Teltdugen er lakeret på begge sider, for optimal rengøring – og er, ud over MK mærket certificeret af ETA Danmark, godkendt efter EU standarderne SIS 650082, EN 13501-1, B-s2-d0 samt DIN 4102 B1.

Det smarte aluramme system, som hører til Zederkofs partytelte, er konstrueret til nem montering og til at kunne holde til mange års slitage ved opsætning og nedtagning af teltet. Da teltet samles i fag, er det relativt simpelt at sætte op – og når teltet ikke er i brug, kan det opbevares sikkert i et special designet stativ.