Royal Canin hundefoder til små priser hos Simbas Foder

Royal Canin hundefoder til små priser hos Simbas Foder

August 23, 2017

Hunden er menneskets bedste ven – men en hund har ikke de samme ernæringsmæssige behov som et menneske. En hunds diæt bør nøje afstemmes efter hundens alder, race, køn, vægt, aktivitets niveau og generelle helbreds tilstand. Hundens fordøjelse er sart på en anden måde end menneskets, og de mindste afvigelser fra en kostplan kan føre til fejl ernæring. Desværre er mange hunde ejere ikke opmærksomme herpå, og af samme grund er mange hunde rundt omkring i de danske hjem enten overvægtige – med de følgesygdomme, der kan opstå som konsekvens heraf – eller på anden måde fejl ernærede og med mangel symptomer, for eksempel fordi de mangler kalk, magnesium eller andre mineraler. Hunden kan desværre ikke selv vælge sin diæt, og skifte den ud efter behov. Dette er ejerens ansvar. Og derfor er det vigtigt at rådføre mig med sin dyrlæge angående tilrettelæggelse af en fornuftig kostplan for hunden, i det øjeblik man har anskaffet sig en hundehvalp eller en voksen hund.

Der er nemlig stor forskel på hundens behov livet igennem. En hundehvalp eller en ung hund har brug for energi til at styrke knogler og muskler, som er i vækst. Yngre hunde vil samtidig typisk have et højere aktivitets niveau end en senior hund – der brændes mange kalorier af på en dag, og dette skal kosten kompensere for, at energi forbrændingen ikke fratager hunden vigtige næringsstoffer. En ældre hund vil have brug for olier og mineraler, som styrker knogler, led, tænder og fordøjelse – og den diegivende tæve vil have brug for ekstra kost tilskud, så længe hvalpene er små.

Hos Simbas Foder er vi stolte af at kunne præsentere det kendte og velansete mærke Royal Canin, som de fleste kender fra dyrehandlere. Royal Canin producerer hunde foder i høj kvalitet, til forskellige racer og vægt klasser.

Køb billigt Royal Canin hundefoder hos simbasfoder.dk