Sådan vælger du den rigtige type hjul til dit løbehjul

Sådan vælger du den rigtige type hjul til dit løbehjul

Hjul på løbehjul udsættes for hård belastning i forbindelse med street riding og park riding, og derfor er det vigtigt, at du husker at vedligeholde og udskifte hjulene på dit løbehjul, så de altid fungerer optimalt, og du undgår uheld. Der findes forskellige typer af hjul til løbehjul på markedet, som er specielt designet, så de kan holde til, at du giver den gas på løbehjulet. Hjul til løbehjul kan købes online, og der er ofte penge at spare, når du handler på nettet.

Hjulets design har betydning for din kørsel

Når du vælge hjul, skal du være opmærksom på, at kernedesignet har betydning for vægt og holdbarhed. Jo tungere kernen er, jo kraftigere og mere holdbart er hjulet. Gummiet på hjulet kan fås i forskellige hårdheder målt i PU-værdi. Bløde hjul med en PU værdi på 86 egner sig især godt til parkriding, mens hårdere løbehjul med en PU værdi på 88-90 egner sig godt til streetriding. Hjulets diameter og bredde har også stor betydning for din kørsel på løbehjulet. Et hjul på 100-110 mm reagerer hurtigere, og dermed får du mere kontrol over din riding. Jo bredere et hjul er, jo bedre grip og jo mere fart kan du få på løbehjulet. Du kan med fordel vælge en netbutik, som er specialiseret i salg af løbehjul, for så kan du få professionel rådgivning, så du får købt de rigtige hjul.

Stort udvalg af hjul til løbehjul til favorable priser

AJScooters.dk er Danmarks førende coreshop for freestyle scooter riders og løbehjulsentusiaster, og i webshoppen finder du et stort udvalg af løbehjul og hjul til løbehjul til favorable priser. Hjulene er fra markedets førende brands som Anonymous, Delta, Eagle, Enzo, Proto, Lucky, River, Tilt, Root m.fl. Leder du efter hjul, der er perfekte til street riding, så kan du eksempelvis vælge hjul fra Enzo, som er med S.H.R. (Super High Rebound) PU gummi med en hårdhed på 88A. Denne type hjul giver et glat og hurtigt rul, og samtidig er hjulet meget holdbart. Delta hjul egner sig også rigtig godt til street riding, og denne type hjul er fremstillet af varmebehandlet aluminium med S.H.R. (Super High Rebound) PU (gummi) med en hårdhed på 88A. Hvis du gerne vil have hjul, som egner sig til både street- og parkriding, så kan du f.eks. vælge Anonymous hjul med spooked core. Uanset hvilken type hjul du vælger til dit løbehjul, så finder du det bedste kvalitet til de bedste priser hos AJScooters.dk, og du får tilmed rigtig god service og hurtig levering.