Smukke marguerit øreringe i et væld af forskellige stilarter

Smukke marguerit øreringe i et væld af forskellige stilarter

De fleste kender til de søde og populære marguerit øreringe, der kan bæres af de fleste og pryde ørerne til alle lejligheder. Hos Kranz & Ziegler kan du finde et stort udvalg af de smukke margueritter, hvor der er et væld af forskellige stilarter og designs at vælge imellem, så der er rig mulighed for at finde et par, der falder i din smag. Eller måske til en du har kær? De vil uden tvivl bringe smil på læben hos kæresten, moren, søsteren eller veninden. Hos Kranz & Ziegler finder du både margueritter med det klassiske feminine udtryk, men også margueritter med en mere rå udstråling, hvis du er mere til det.  

Find de perfekte marguerit øreringe hos Kranz & Ziegler

I det store udvalg af marguerit øreringe finder du først og fremmest de helt klassiske margueritørestikker, som vi alle kender dem. Du kan både få dem i forgyldt og hvid, men også i sølv med hvidemalje eller sort og sølv. Udgaven i sort og sølv har et mere råt udtryk, mens de andre er mere feminine og enkle. Alt efter hvad du er mest til. 

Hvis du har mod på at prøve noget andet end de sædvanlige ørestikkere, så tilbyder Kranz & Ziegler også en version med tre margueritter, der kravler op langs øret. Det giver et meget fint udtryk og fanger opmærksomheden. Her kan du igen vælge imellem forgyldt sølv eller blot sølv. 

Derudover byder udvalget også på en flot marguerit earcuff med kæde, der hænger så flot på øret. Denne udgave har i den grad masser af kant og sætter sit helt eget præg. Få den i sølv, mørkt sølv eller forgyldt. Hvis du helst vil slippe for kæden, så kan du også få en almindelig marguerit earcuff, som du kan sammensætte med andre øreringe. Sidst men ikke mindst, indeholder udvalget også smukke kædeøreringe, der giver et let og luftigt udtryk. 

Klik ind på deres hjemmeside og gå på opdagelse i det imponerende udvalg!