Få en smuk stedsegrøn hæk med kirsebær laurbær

Få en smuk stedsegrøn hæk med kirsebær laurbær

november 28, 2018

Når det bliver mørkt og gråt uden for, kan det være rart for dig, at du har noget grønt at se ud på. Det er med til at gøre, at din have ikke bliver helt så trist at se på. Skal du have ny hæk, kan det derfor være en god ide for dig, at du vælger en stedsegrøn en af slagsen. Den er grøn hele året rundt, hvilket også gør, at det ikke er muligt at se ind i din have om vinteren. 

En af de smukke typer af stedsegrønne hække, der findes, er en kirsebær laurbær. Den har en bred, kompakt vækst med forholdsvis brede blade. Hvis du lader den vokse vildt, vil den få både blomster og bær, men sørger du for at klippe den, vil du nemt kunne holde den. Du skal bare klippe den to gange om året – en gang i juni og en gang i november.

Det er aldrig sjovt for dig at skulle have en ny hæk, hvor du så i flere år må finde dig i, at naboerne kan se ind i din have. For at undgå det kan du købe en hæk, der allerede har den rette højde. Det er med til at gøre, at du bare skal vente på, at hækken bliver tættere. Det sker i løbet af et par år, men allerede fra start af vil du have en god afskærmning. 

Der er flere forskellige firmaer, hvor du kan købe færdige hække. Et af de steder, hvor du finder et virkelig stort udvalg, er dog hos virksomheden primafaerdighaek.dk. De har en lang række forskellige hækplanter at vælge imellem, og du kan endda vælge mellem forskellige højder. De har selvfølgelig også en kirsebær laurbær i deres sortiment. 

Du bestiller hækplanterne via deres hjemmeside og får dem så leveret lige til døren. Nemmere kan det derfor næsten ikke blive for dig at få en ny hæk.