En Panasonic varmepumpe kan spare dig for en stor del af din varmeregning

En Panasonic varmepumpe kan spare dig for en stor del af din varmeregning

november 30, 2018

Hvis du går og overvejer, hvorledes du kan spare på din varmeregning uden at skulle iføre dig lange underbukser og tage kolde bade hele vinteren, kan du med fordel skifte dine gamle elradiatorer ud med en smart og økonomisk luft til luft varmepumpe. Måske har du hørt om varmepumper, men været usikker på, om dit hjem egner sig til en sådan. Den gode nyhed er, at med en luft til luft varmepumpe kan du varme dit hjem op uden at skulle bruge en formue på dine ineffektive elpaneler – og den kræver ikke det store at montere.

Panasonic varmepumpe – det fornuftige og fremtidssikre valg

Har du besluttet dig for at udstyre din bolig med en energi besparende og miljøvenlig luft til luft varmepumpe, kan du med fordel vælge en varmepumpe fra Panasonic. Panasonic varmepumper ligger langt fremme i feltet hvad angår den nyeste teknologi og de smarte features, som gør en varmepumpe til det bedste valg hvad angår opvarmning af hjemmet. Med en luft til luft varmepumpe fra Panasonic får du et særdeles strømbesparende og effektivt alternativ til dine dyre elpaneler – og samtidig får du en række andre funktioner, som gør det mere attraktivt at anvende en varmepumpe fra for elektriske radiatorer.

Moderne luft til luft varmepumper fra Panasonic er for eksempel forsynet med et aktivt filter, som renser luften for mikroorganismer så som bakterier og svampesporer samt partikler fra røg og støv. På den måde får du et renere og mere behageligt indeklima. Samtidig kan du anvende varmepumpen som air condition eller klima anlæg i de varme sommermåneder. Og de avancerede Panasonic luft til luft varmepumper kan oven i købet aktiveres via en fjernbetjenings app, således at du kan tænde for varmen inden du kører fra arbejdet – og komme hjem til et opvarmet hus.

Du kan se de nyeste modeller af luft til luft Panasonic varmepumper hos Kinnan.dk