baby hudpleje

Har du styr på baby hudpleje, bleer og vådservietter?

januar 20, 2019

Skal du være mor for første gang, så er der en del at have styr på inden din baby melder sin ankomst. Selvom 9 måneder føles som lang tid, så er det en god idé at have alle basisting til hygiejnen og baby hudpleje på plads inden din terminsdato rammer, for når først din lille søn eller datter er ankommet, så bliver der ikke meget tid til baby shopping.

Musthaves før babyen melder sin ankomst

Der er selvfølgelig rigtig mange ting, der skal være styr på inden din fødsel, og for at gøre det hele lidt lettere får du her en liste med de 10 mest basale musthaves til dig og din babys hygiejne og hudpleje.

Til mor:

  1. Hygiejnebind– du har måske ikke blødt i 9 måneder, men du vil højst sandsynligt opleve at bløde efter fødslen.
  2. Creme til brystvorterne– dette er en lifesaver til ømme og tørre brystvorter efter amning.
  3. Tørshampoo– som nybagt mor er der ikke meget tid til lange bade og hårvask, så en tørshampoo vil helt klart være en fordel.
  4. Gode fugtgivende cremer– nogle oplever at deres hud tørrer ud, især i ansigtet men også på hænderne, hvilket bl.a. kan skyldes at mange mødre vasker hænder hele tiden for at undgå bakterier. Invester derfor i nogle gode cremer til både ansigt og hænder.
  5. Desinficerende gel– den er altid god at have med, når du er på farten med den lille.

Til baby:

  1. Bleer– det er lidt en selvfølge, men ikke desto mindre vigtigt at have klar! Køb evt. to størrelser, da du ikke med sikkerhed ved hvor stor din baby er.
  2. Vådservietter– de er både gode til beskidte numser, fingre… Og egentlig bare alt, hvad der kan fedtes ind!
  3. Zinksalve eller babypudder– et musthave til små, røse blenumser.
  4. Babyolie– til at holde babyens hud fugtet. Kan også både bruges til baby massage, i badet og til tør hovedbund, hvis din baby skulle få arp (en mild form for skæleksem der ofte opstår hos nyfødte).
  5. Vatpinde– I første omgang er det den letteste måde at rense babyens navle på.

Her finder du billige bleer samt hudpleje til både dig og dit barn

Som sagt er der mange ting, der skal købes ind inden den lille ny melder sin ankomst, så hvorfor ikke spare lidt penge på både bleer, babyoile og vådservietter? Her vil vi anbefale at du tager et smut forbi hjemmesiden emma.dk, som både har mærker som Libero, Pampers, Huggies og Johnson’s.

Emma.dk har en hel kategori med hudpleje- og hygiejneprodukter kun til børn og de har tilmed store besparelser på alle deres produkter. Og så sparer du endda turen ned i supermarkedet, da du kan bestille det hele online og få det sendt kvit og frit til din adresse. En super god hjemmeside til kommende mødre, hvor de faktisk ofte har op til 85 % på deres produkter.