Hvad skal du installere fra Softwarenow.dk?

Hvad skal du installere fra Softwarenow.dk?

Så fik du langt om længe den bærbare computer hjem, som du har glædet dig til længe, eller også fik du endelig råd til den nye stationære computer, hvor du skal spille de nyeste spil.

Uanset, hvad formålet er med din nyerhvervede maskine, så skal al den nye hardware jo suppleres af noget software, så du kan få udnyttet din maskine, ellers er den jo ikke så meget værd i det lange løb.

Om det så er en PC eller en Mac, du har anskaffet dig, så skal du som det første finde ud ad, hvad der skal installeres på den, og den slags er ofte præinstalleret i nogle grundformer, såsom styresystemerne, som mange computere bliver solgt med som en samlet pakke.

Derfor er det vigtigt at tjekke som det første, hvad du får med i dit køb, hvor nyt det er, og hvad du skal hen og installere via et køb i en fysisk eller online butik. I den sammenhæng anbefaler vi Softwarenow.dk, for de har også mange vejledninger til, hvordan man installerer visse komponenter.

Det kan være, du skal have installeret den nyeste Windows-version på din PC eller Mac, så finder du en guide til dette via Softwarenow.dk, men mangler du også en Office-pakke med de kendte programmer som Word, Excel og PowerPoint, så kan du finde dem på deres hjemmeside til en god pris.

Og nu vi er gået videre til at tale om programmer, der bliver suppleret til styresystemet, så er det næste punkt på installations-tjeklisten at afgøre med dig selv, hvad du hovedsageligt skal bruge din computer til.

Er det en arbejdscomputer til et specifikt formål? Er den bare til fornøjelse af for eksempel streaming af film via TV’et? 

Det kan jo være, din computer skal bruges til billedbehandling, så er det smart at få installeret Photoshop.

Nå ja, og på falderebet vil vi lige sige, at du selvfølgelig skal huske at installere et antivirus-program.

Alle de ovennævnte, og mere til, finder du på: Softwarenow.dk.