Kvalitetslamper fra Menu

Kvalitetslamper fra Menu

oktober 29, 2018

Belysning betyder meget for udtrykket i et rum. Når man skal vælge en lampe, så skal man huske at overveje formålet med belysningen – hvorvidt det er arbejdslys til kontoret, et lys med god spredning over spisebordet, hyggebelysning eller noget helt fjerde. Uanset hvad du står og mangler af belysning, så har Menu lamper til dig. Menu har designet et væld af klassikere, som passer til alle rum i boligen.  

Indret hjemmet med mange typer af lamper

Menu har eksisteret siden 1978, og de har siden da udrettet et utal af designløsninger til den moderne bolig. Gennem tiden har Menu skabt fantastiske designs ved at samarbejde med en lang række af talentfulde og kreative designere fra hele verden. I samarbejde med disse designere har Menu gang på gang skabt smukke lamper, der forener både æstetik og funktion, så de passer ind i det moderne hverdagshjem. Dette ses eksempelvis i form af deres helt klassiske GM-lampe, som er skabt af Grethe Meyer, men også i Tribeca-serien som er designet af Søren Rose med inspiration fra New Yorks glamour tid i slutningen af 1930’erne. Hvis man derimod er på udkig efter en lampe med en mere organisk form, så er JWDA lampen det helt perfekte valg. Denne lampeserie er inspireret af tidligere arkariske olielamper, som gør, at den stilmæssigt passer ind i rigtig mange hjem. Dette skyldes, at lampen er designet til at fremstå minimalistisk, uden at der er nogle overflødige detaljer. Man har i JWDA serien kombineret det runde neutrale glas med den rå og kraftige sokkel, som fås i eksempelvis messing og beton, hvilket giver en kontrastfyldt og smuk lampe.

Kvalitet og design i højsædet 

Menu har altså en bred vifte af lamper, som hver især har flere funktioner. Dog er det fælles for dem alle, at både design og kvalitet er i top. Menus ønske om at skabe produkter, der i høj grad udtrykker den bløde minimalisme, som de kendetegner sig selv ved, ses i den grad som værende gået i opfyldelse, når man går på jagt i deres udvalg af både bordlamper, gulvlamper, pendler og ikke mindst loftslamper. Her ses den ene stilfulde og smukke lampe fra Menu efter den anden – lamper der alle sammen helt sikkert vil kunne give dit hjem et stilrent og enkelt udtryk.