Din guide til god træbeskyttelse

Din guide til god træbeskyttelse

september 13, 2017

Hvis man har et hus i træ – eksempelvis et sommerhus eller et kolonihavehus, så er det en rigtig god ide, at behandle det med noget god træbeskyttelse en gang hver andet år. Når man behandler træet bliver det langt mere modstandsdygtigt over for vind og vejr, og kan derfor holde mange flere år. Når træ bliver udsat for for meget fugt kan det nemlig begynde at danne svamp – et scenarie de fleste husejere ikke har lyst til at opleve, da det er meget dyrt og besværligt at slippe af med svamp. Som bonus bliver træet ofte også pænere, når det er blevet behandlet. Andre udendørs anordninger i træ, som eksempelvis et skur, et plankeværk eller en terasse, skal ligeledes behandles med en god træbeskyttelse, for at kunne holde længe og se pænt ud. Vinduer og døre i træ har også godt af at blive behandlet med træbeskyttelse en gang imellem. 

Det er selvfølgeligt ikke ligemeget hvilken slags træbeskyttelse man vælger. Der findes forskellige slags beskyttelse til forskellige slags træ, mens der også er udviklet forskellige slags træbeskyttelse, med fokus på forskellige funktioner. Hos Malerlager.dk finder man et stort udvalg af forskellige slags træbeskyttelse fra Beck og Jørgensen, som producerer noget af det bedste træbeskyttelse på markedet. Her finder du både heldækkende og halvdækkende samt transparent træbeskyttelse, samt træolier og afrensning. Er du i tvivl om hvilken type træbeskyttelse der egner sig til netop dit projekt, står det kyndige personale hos Malerlager.dk klar ved telefonerne for at kunne hjælpe dig. 

Udover at vælge den rette træbeskyttelse er det afgørende, at man påfører den rigtigt. Overfladen skal renses grundigt med grundrens og alle former for gammel træbeskyttelse, knaster og begroninger skal fjernes før påføring. Herefter skal træet have en base, som påføres inden selve træbeskyttelsen, for at opnå den bedst mulige beskyttelse.