Brug en sansegynge til at berolige dit barn

Brug en sansegynge til at berolige dit barn

september 22, 2017

Hvis du gerne vil have dit barn til at slappe af, er det en god ide, at du bruger en sansegynge til formålet. Det er en stor gynge, hvor barnet kan ligge på den og blive gynget til ro. Den kommer derfor nærmest til at fungere lidt lige som en vugge. De fleste gynger kan klare op til 200 kilo, så det vil derfor også være muligt for dig at ligge i gyngen sammen med dit barn. Det kan også være med til at gøre, at dit barn nemmere falder til ro og er samtidig rigtig hyggeligt. 

Et godt sted for dig at købe en sansegynge er på webshoppen abcleg.dk. De har et stort udvalg af ting til børn, som de kan lege med og lære med. De har også et stort udvalg af sansegynger, og du kan derfor nemt finde den, der passer til dit behov. Det kan for eksempel være i forhold til, om den skal hænge indenfor eller udenfor. En gynge indenfor kan være god til at få barnet til at slappe af inden sengetid, mens en gynge udenfor både kan bruges som afslapning og som sjov leg. 

Udover at være meget afslappende for barnet er sansegyngens bevægelser også med til, at barnets balance og grundmotorik bliver styrket. Ud fra det er det altså også en rigtig god ide for dig, at du har en sansegynge til dit barn. Det er med til at gøre, at dit barns balanceevne bliver forbedret. 

Når du skal hænge gyngen op, er det vigtigt, at du finder et sted, hvor den kan hænge sikkert. Det skal være et sted, der kan holde til vægten fra gyngen, så du er sikker på, at den ikke falder ned. Det er derfor ikke sikkert, at du bare kan skrue den op i loftet. Det kan være, at den skal hænge i en bærende bjælke.