Disse døre bør du overveje, når du skal have nye døre derhjemme

Disse døre bør du overveje, når du skal have nye døre derhjemme

september 6, 2017

Det er en stor beslutning at skifte dørene ud derhjemme. Det kan derfor hurtigt føre til, at du ender med at bruge lang tid på at spekulere over, hvad der vil være de helt rigtige døre til dit hjem. Det kan derfor være rart for dig, at du får noget inspiration til at træffe valget. Vi har lavet denne miniguide i samarbejde med melholt.nu. De har gennem mange år forhandlet indvendige døre til private og har derfor helt styr på de forskellige typer og i hvilke situationer, de er gode at have. 

1. Skydedøre

Når du vil have nye døre, er det altid en god ide, at du overvejer at få nogle skydedøre. De er nemlig meget praktiske og med til at give dig meget mere plads. I en lille bolig kan den plads, som skydedøren frigør, være guld værd. I en større bolig kan en skydedør være med til at give en større døråbning. 

2. Franske døre

Hvis du har to rum, der er forbundne, vil det være meget flot, at du har franske døre imellem. Med vinduerne i dørene bliver det nemt at se, hvad folk laver i det andet rum, selvom døren er lukket. Det er for eksempel en mulighed for dig for at holde øje med dine børn, hvis de leger i et andet rum. Det kan også være med til at give en følelse af, at man stadig er sammen, selvom man laver to forskellige ting i hvert sit rum. 

3. Massiv dør

Der er nogle rum, hvor det er rart, at du kan lukke døren, uden at der er nogle, der ser ind. I det tilfælde kan det være en god ide at vælge en massiv dør, hvis du ikke vil have en skydedør. Den massive dør har en glat og neutral overflade og vil give et meget harmonisk udseende, hvis du har en gang med mange døre.