Fire former for konfettirør, der kan være med til at sætte stemningen

Fire former for konfettirør, der kan være med til at sætte stemningen

marts 20, 2018

Skal der gang i festen, er det altid en god ide, at du fyrer et eller flere konfettirør af. Det er virkelig med til at sætte den helt rigtige stemning, når konfettirøret giver et kæmpe knald, og der vælter glimmer eller hjerter ud af den. Der findes en lang række forskellige former for konfettirør, så der vil helt sikkert være et, der passer til din fest. Vi kommer ind på fire forskellige slags i denne tekst. 

Et sted, hvor du kan finde et stort udvalg af konfettirør, er på webshoppen all4party.dk. De har en masse forskellige festartikler, så du nemt kan finde de helt rigtige til din fest. Det er med til at gøre, at du virkelig kan sætte gang i festen. 

Hvis du for eksempel vil servere en stor isdessert til festen, er det med til at sætte prikken over i’et, når du sætter isfontæner i, der minder om konfettirør. Du behøver dog ikke at være bange for, at de sprøjter hele desserten til med konfetti, som I så skal bruge en halv time på at pille ud. Fontænerne er nemlig lige som en stor stjernekaster, så der kommer smukke gyldne gnister op af dem. 

Skal I holde bryllup, eller går du måske på frierfødder, er det oplagt, at I køber et konfettirør med hjerter i. I kan skyde konfettirøret af, når I har danset brudevals, eller jeres gæster kan skyde røret af udover jer, når I kommer ud af kirken. Røret er også oplagt at bruge, når du har friet, og din kæreste har sagt ja. Så kan det være med til at skabe endnu mere stemning. 

Skal I fejre Valentinsdag, er det oplagt, at du køber et konfettirør med rosenblade og hjerter. Lige meget om I er hjemme eller ude, kan det være med til at skabe noget stemning. Det kan for eksempel give et meget romantisk udseende, at du fyrer røret af udover sengen eller udover bordet – men husk at gøre det, når sengetæppet ligger på sengen, og inden maden kommer på bordet. 

Skal du holde nytår, er det oplagt at vælge et af de store konfettirør med guldglimmer i. Når klokken bliver tolv, kan I fyre det af, så I kan få det nye år sat i gang med et kæmpe brag. Det er helt klart en sjov mulighed for jer. Er I ikke så meget til de helt store rør, findes der også mindre konfettirør, som I i stedt kan fyre af.