Prakstisk bagagebærer gør din cykel klar til mange flere formål

Prakstisk bagagebærer gør din cykel klar til mange flere formål

marts 8, 2018

Har din cykel ikke en bagagebærer, er det helt naturligt, at du overvejer at købe en. Det er nemlig meget svært at klare sig uden at have en. Der kan virkelig være mange flere ting på cyklen, når du har en bagagebærer. Den er derfor helt uvurderlig, når du har brug for at transportere noget. Du kan for eksempel bruge den, når du har været ude at købe ind. Du kan også bruge den til at transportere dine ting, når du skal på cykelferie. 

Et godt sted for dig at købe en bagagebærer på webshoppen cbs-online.dk. De har et stort udvalg af bagagebærere. Det gør, at du nemt kan finde frem til den, der passer til dit behov. Du kan for eksempel få bagagebærere i forskellige farver. Det er med til at gøre, at du nemmere kan finde en, der passer til farven på din cykel. 

Alle bagagebærerne er lavet i aluminium. Det er et materiale, der er meget let, men som samtidig er meget modstandsdygtigt over for vind og vand. Du har brug for en let bagagebærer, så den ikke tilføjer en masse ekstra vægt til din cykel. Samtidig er det vigtigt, at det er et holdbart materiale, da det gør, at din bagagebærer holder i rigtig mange år. 

Udover selve bagagebæreren kan du også få en række udstyr til at sætte ting fast på din bagagebærer med. Selvom der er en metalarm på bagagebæreren til at holde dine ting fast med, kan det særligt, når du har større ting på bagagebæreren være nødvendigt, at du har nogle andre remedier til at sætte bæreren fast med. Det kan for eksempel være en blæksprutte arm. Det er en lang elastik, som har en krog i hver ende. Du sætter krogen fast et sted på cyklen, trækker elastikken henover den genstand, der skal holdes fast, og sætter så den anden krog fast et andet sted.