Sæt prikken over i'et i dit hjem med kvalitetstæpper i upcyklede materialer

Sæt prikken over i’et i dit hjem med kvalitetstæpper i upcyklede materialer

marts 8, 2018

Tæpper på gulvet kan have rigtig mange funktioner i dit hjem. Først og fremmest kan de være med til at gøre, at det ikke er lige så koldt for dig at træde på gulvet. Har du ikke gulvvarme, kan gulvet nemlig særligt om vinteren føles meget koldt. Derudover er tæpperne dog også med til at give et flot udtryk og personlighed til din hjem. 

Industrien, der fremstiller tæpper, har i mange år haft et lidt dårligt ry for at udnytte deres arbejdere og lave tæpper med mange kemikalier, der skader miljøet. Det behøver dog slet ikke altid at være sådan. Et mærke som det danske Rug Solid er meget bevidste om, at deres tæpper skal være miljøvenlige. Det er også derfor, at de bruger upcyklede rester fra modebranchen og møbelindustrien til at lave deres tæpper af. 

Et godt sted for dig at købe tæpper fra Rug Solid er på den danske webshop pindhus.dk. De har et stort udvalg af forskellige former for tæpper. Det er med til at gøre, at du nemt kan finde et tæppe i den farve og størrelse, der passer godt ind i dit hjem. 

Selvom tæpperne er lavet af rester, betyder det nemlig bestemt ikke, at du er nødt til at gå på kompromis med udseendet. Tæpperne er flotte og ensfarvede eller lavede med striber i forskellige farver. Det kan være grønne, gule eller lyserøde tæpper, der kan være med til at give noget mere farve til et rum. Du kan også vælge grå, sorte eller mørkeblå tæpper, hvis du gerne vil gøre rummet lidt mere roligt. Det kan for eksempel være, hvis du i forvejen har mange farvede møbler. 

Tæpperne er enten lavet i læder eller i plastik. Der er den store fordel ved begge materialer, at der er meget holdbare, hvilket er vigtigt, når det er et tæppe, som du går på hver dag.