Nordiskstorkokken.dk – flotte og funktionelle industrikøleskabe til billige priser

Nordiskstorkokken.dk – flotte og funktionelle industrikøleskabe til billige priser

januar 5, 2018

Kantiner, restauranter, caféer og bagerier, som har brug for at opbevare madvarer i større mængder, har brug for industrikøleskabe, så maden kan holde sig frisk. Når man skal vælge det rigtige industrikøleskab, er det vigtigt at overveje, hvilke madvarer der skal opbevares i det, og hvor stort industrikøleskabet skal være. Industrikøleskabe fås med eller uden glaslåge, og hvis man vælger en model uden glaslåge, så kan den anvendes til nærmest alle slags madvarer. Industrikøleskabe med glaslåge har den fordel, at man hurtigt kan se, hvilke madvarer der er i det, hvilket er praktisk, hvis man hurtigt skal lave bestemte retter. Industrikøleskabe med glaslåge kan også anvendes til at udstille forskellige madvarer og drikkevarer for kunder og gæster. Et industrikøleskab bliver dagligt åbnet og lukket et stort antal gange, og derfor er det vigtigt, at køleskabet har gode hængsler og en stor kølekompressor, så det kan tåle at blive brugt.

Stort udvalg af industrikøleskabe i mange designs

Hos Nordiskstorkokken.dk er de specialister i at levere storkøkkenudstyr til hotel- og restaurationsbranchen m.fl., og her finder man et stort udvalg af industrikøleskabe i rigtig god kvalitet til favorable priser. I webshoppen fås industrikøleskabe i mange størrelser og flotte designs i rustfrit stål med glaslåger eller hvide døre, som passer ind i mange forskellige typer af storkøkkener. Alle industrikøleskabene er udstyret med forstærkede hængsler og ekstra stor kølekompressor, og de har en høj funktionalitet.

Professionel vejledning og hurtig levering

Har I brug for et eller flere industrikøleskabe til jeres storkøkken, så kan I enten selv gå på opdagelse i webshoppen, hvor produkterne er inddelt i overskuelige kategorier, eller I kan få professionel vejledning til valg af industrikøleskab. Finder I ikke det industrikøleskab, I søger, kan det fremskaffes, hvis I kontakter kundeservice hos Nordiskstorkokken.dk. Har I brug for hjælp til indretning af jeres industrikøleskab, kan I også få det. I kan nemt bestille et industrikøleskab online i webshoppen og få det hurtigt leveret overalt i Danmark.