Økologisk frugtordning til din virksomhed fra frugtkurven.dk

Økologisk frugtordning til din virksomhed fra frugtkurven.dk

august 21, 2017

De fleste virksomheder har for længst fået øjnene op for vigtigheden af, at de enkelte medarbejdere oppebærer et sundt helbred og en generelt høj standard hvad angår deres generelle sundheds tilstand. Virksomheden er ikke mere værd end sine medarbejdere, og derfor bør enhver veldrevet virksomhed også anerkende et vist ansvar for medarbejdernes sundhed.

Mange virksomheder har derfor inkorporeret diverse sundhedsmæssige initiativer i deres medarbejder pleje. Dette kan for eksempel være en fælles sundheds forsikring i forbindelse med pensions ordningen, hvor medarbejderne har mulighed for at modtage behandlinger hos fysio terapeuter, psykologer, kiropraktorer eller diætister uden beregning. Eller virksomheden kan tilbyde medarbejder rabat ved indmeldelse i et fitness- eller motions center, som virksomheden har indgået aftale med. Virksomheder med egen kantine har mulighed for at indføre nærende, økologisk frokost ordning, baseret på grøntsager, magert kød, og sunde salater. I flere virksomheder tilbydes endog rygestop- eller vægttabs forløb for de medarbejdere, som døjer med overvægt eller er belastet af nikotin afhængighed.

En nem, synlig, og forholdsvis billig måde, hvorpå du kan hjælpe dine medarbejdere til en sundere livsstil, er ved at tilbyde dem sunde og nærende økologiske frugter på daglig basis. Frisk frugt indeholder en række vigtige nærings stoffer i form af vitaminer og mineraler, som er vigtige for opbygningen f cellerne i vores krop. Der ud over får du via frugt et solidt tilskud af fibre og enzymer, som styrker fordøjelsen, og en sund dosis kulhydrater, som hjælper dig med at holde fokus langt ud på eftermiddagen.

Når du laver en aftale om økologisk firmafrugt ordning med frugtkurven.dk, får du frisk frugt leveret til døren efter ønske og behov, af den samme, personlige chauffør fra gang til gang.Dette er din sikkerhed for en personlig service, hvor dine ønsker vil blive hørt og efterkommet.

Du kan vælge mellem otte forskellige økologiske frugtkurve i varierende størrelser, og du kan vælge at tilkøbe produkter til din frugt leverance – for eksempel dadler eller nødder.